Köy Takımına İşadamı Destek Verdi

Manisa 1.Amatör Küme'de mücadele eden Sarıgöl Tırazlarspor Futbol Takımı’na iş adamı Ercan Çelik tam destek veriyor.

Köy Takımına İşadamı Destek Verdi
Tırazlarspor’un başarısı için her türlü sponsorluğu üstlenen İşadamı Ercan Çelik, girişimler sonucu önce Tırazlar Köyü’nün çim futbol sahasının ışıklandırılması için kolları sıvada, Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz’ın 17 Bin TL tutarındaki yardımı ile Tırazlar Köyü’nün Stadyumu ışıklandırıldı. İşadamı Ercan Çelik, ayrıca Tırazlarspor’un forma, top, ayakkabı ve diğer spor malzemelerini desteklediği gibi, takımın transferlerinde de etkili oldu. Çelik; "Marketler zincirlerim var. Kendim Tırazlar Köyü’nden olduğum için, gençlerimizin elinden tutarak takımımızı daha üst seviyelere çıkarmak için, 2013-2014 yılı futbol sezonu boyunca tüm masraflarını üstlendim. Bundan mutluluk duyuyorum’’ dedi

Önceki gün akşam ışıklandırılan Tırazlar Stadyumu’nda sezonu açan ve ilk çalışmalarını başlayan Tırazlarspor Kulübü Başkanı Mehmet Eziler de "Her köye, böyle bir iş adamı gerek. Köyümüz iş adamlarından Ercan Çelik, bu yıl futbol takımımıza sahip çıktı. Bundan mutluluk duydum. Yeni transferlerimize destek oldu. Stadyumumuzun ışıklandırılmasına, spor malzemeleri desteği yaptı. Bu yıl Ercan Akdeniz tarafından takımımız Manisa Süper Amatör çıkmayı hedefledik. Antrenmanlarımızı artık gecede yapabilmekteyiz.’’ dedi.

Tırazlarspor’un sezon açılışı nedeniyle Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy ve yönetim Kurulu üyeleri köye giderek sezon açılışına katıldılar ve futbolculara baklava ikram ettiler.
Kaynak: İHA