İlgın Ticaret Odası Başkanı Gezer'den, KTO Başkanı Öztürk'e Ziyaret

Ilgın Ticaret Odası Başkanı İbrahim Gezer ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk'ü ziyaret etti. Öztürk, oda yönetimlerinin halka hizmet makamları olduğunu söyledi.

Bu görevleri yerine getirirken tüm kurumlarla birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin, hizmet kalitesini artıracak en önemli unsur olduğunu ifade eden Öztürk, "Konya olarak şehrimizin büyük hedefleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Konya hedeflerine özel sektörünün daha fazla büyümesiyle ulaşacaktır. Şehrimiz özel sektörünü temsil eden kurumlar olarak müteşebbislerimizin daha fazla üretimini, daha fazla yurt dışına açılımını destekliyoruz. Konya ekonomik potansiyeli ile çok fazla marka firma çıkarak güce sahiptir. Bu açıdan şehrimizin tüm bölgelerinin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerekmektedir. Bu noktada Konya'daki tüm odlarımızla iş birliği içinde olunmasına büyük önem vermekteyiz. Ilgın Ticaret Odamızla bugüne kadar iş birliği içerisinde çalışmalarımızı bundan sonra da devam ettirme kararlılığındayız" diye konuştu.

Ilgın Ticaret Odası Başkanı İbrahim Gezer ise Konya'nın son yıllarda sanayi ve ticaret alanında yaptığı atılımlarla ülke ekonomisine katkıda önemli bir yere geldiğini belirtti.

Yakın bir döneme kadar sadece tarım şehri olarak anılan Konya'nın, ticaret ve sanayide uluslararası alanda söz sahibi konuma geldiğini dile getiren Gezer, "Bunda Konya Ticaret Odamızın çalışmaları etkili olmuştur. Oda olarak geçmişte uzun yıllar Konya Ticaret Odası ile iş birliği içerisinde çalıştık. Böylesine eski dostluğu daha uzun yıllar devam ettirerek şehrimize daha büyük hizmetlerde bulunacağız" dedi.

Kaynak: AA