Semra Aksakal Kayacan Balçova Belediye Başkanlığına Aday

İzmir’de yerel seçim heyecanı devam ederken, Balçova’da belediye başkanlığı için CHP’den aday adaylığını açıklayanlar kervanına Semra Aksakal Kayacan da katıldı.

Semra Aksakal Kayacan Balçova Belediye Başkanlığına Aday
Balçova Belediye Başkanlığı koltuğuna talip olan Kayacan, “Eğer ben belediye başkanı olursam kesinlikle o kapı kapanmayacak. Randevu almadan herkes bana rahatlıkla ulaşabilecek” diye konuştu.

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken, seçim yarışı heyecanına katılan ilçelerden biri olan Balçova’da uzun yıllar CHP içinde aktif görev alan ve deneyimli bir partili olan Semra Aksakal Kayacan, aday adaylığı için CHP Balçova İlçe Başkanlığı’na başvuruda bulundu. Balçova Belediye Başkan Aday adaylığı başvuru dosyasını kendisini destekleyen partililerle birlikte CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz’a teslim eden Semra Aksakal Kayacan, belediye başkanı seçilirse ilçeye ne tür hizmetler yapacağını bir bir sıraladı. Eğitimden sağlığa pek çok alandaki projelerini sıralayan Semra Aksakal Kayacan, hayata geçirmek istediği projelerin başında evde bakım projesi ve “Ana kucağı, baba ocağı” adlı projelerin geldiğini söyledi.

Balçova Belediye Başkanı olduğu takdirde kapılarının sonuna kadar açık olacağını ifade eden Aksakal Kayacan, “Eğer ben belediye başkanı olursam kesinlikle o kapı kapanmayacak. Oraya randevulu gelmeyi asla kabul etmeyeceğim. Beni tanıyanlar bilir ulaşılmaz olmak beni acıdır. Muhtarlarımın önemini biliyorum. Benim muhtarlarım benim doğal danışmanım olacak. Her hafta muhtarlarla birlikte danışma toplantıları yapacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA