Samsun Milletvekili Demir'in Terme Ziyareti

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Terme ilçesinde belde programları gerçekleştirdi.


Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, AK Parti Terme İlçe Başkanı Recep Ertan, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Saroğlu, İl Genel Meclisİ Üyeleri Kaşif Aksoy, Fikret Oy ve teşkilat üyelerinin eşlik ettiği milletvekili Demir, ilçenin Kocaman, Hüseyinmescit, Evci, Sakarlı ve Kozluk beldelerini ziyaret etti.

Beldelerde çalışmaları yerinde gören Demir, vatandaşlarla toplantı yaptı, onların sorunlarını dinledi, talep ve önerilerini aldı. Partili belde belediye başkanlarından projeler hakkında bilgi alan milletvekili Demir, belediye çalışmalarını inceledi.

Terme ilçesinin hızlı bir atılım gerçekleştirdiğini, eksikliklerini büyük ölçüde giderildiğini ifade eden Demir, merkezi ve yerel yönetimlerin mevcut çalışmalarının yanında, ileriye dönük yeni projelerle ilçenin gelişim sürecinin planlandığını kaydetti.


AK Parti ile ülkenin her noktasında yaşanan değişim ve gelişim sürecinin Terme ilçesinde de görüldüğünün altını çizen Demir, şunları kaydetti:

"Terme halkı bizden memnun, bizler de halkımızdan. Desteklerini artırarak sürdürüyorlar. Zordan kaçmak, ülkede hizmeti eksik bırakmak, pembe tablolar çizerek halkın gözünü boyamak AK Parti ile bağdaşmaz. Biz gerçeklerle yola çıktık, halkımızla her şeyi samimi, dürüst bir şekilde paylaştık, hizmeti yol haritamız belirledik. En çok destek gören partiyiz. İşimizi doğru yapmaya çalışıyoruz, hizmette noksanlığı kabul etmiyoruz. Sahada halkımızın ayağına kadar gidip onları dinliyoruz. Yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı, varsa bir eksikliğimizi görmemiz için vatandaşımızla iç içeyiz. Daha iyisini nasıl yaparız diye çaba harcıyoruz."

Kozluk beldesinde yapımına başlanan okul alanını gezen Demir, Terme Devlet Hastanesinde de incelemelerde bulundu.
Kaynak: AA