Gaziantep Eğitim ve Gençlik Derneği, Ömer Aydın’ı Ziyaret Etti

Gaziantep Eğitim ve Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aslanözaslan ile beraberinde bulunan Avrupa Birliği üyesi ülkelerden gelen 19 genç öğrenci, Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın’ı makamımda ziyaret etti.

Gaziantep Eğitim ve Gençlik Derneği, Ömer Aydın’ı Ziyaret Etti
Ziyarette; Gaziantep Eğitim ve Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aslanözaslan, Gaziantep Emniyet Müdürü Aydın’a derneğin kuruluşu, yürütülen çalışmalar ve yapılacak projeler ile ilgili bilgi verdi.

Başkan Aslanözaslan, 1 aydan 12 aya kadar değişen süreler arasında Gaziantep’te kalan gençlerin yapmış oldukları çalışmalar arasında; sosyal ve kültürel etkinlikler, gençlere çevre bilincini aşılamak, kanser hastası çocuklarla ilgilenmek, gençlere uyuşturucunun zararlarını anlatmak ve kötü alışkanlıklardan korunmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Aslanözaslan ve beraberindekiler, dernek olarak yürütülen faaliyetlerde sağlanan destekten dolayı Emniyet Müdürü Ömer Aydın’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Ömer Aydın, “Gençlerin fedakarca çalışmaları bizleri mutlu etti. Onların faaliyetleri bizim çeşitli birimlerde yaptığımız faaliyetlerle benzerlikler gösteriyor. Dernekle ilerleyen zamanlarda ortak çalışmalarda da bulunacağız. Gaziantep Emniyeti olarak yapılan çalışmalara destek vermeye hazırız. Ayrıca birimlerimizde İngilizce seviyesi iyi olan personelimizi gençlerle irtibatlandırdık. Onlara yardımcı olacaklar. Gençlerimiz hiç çekinmeden arayarak yardım alabilirler. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Kaynak: İHA