Çocuklardan Belediye Başkanı Ünver’e Park İçin Teşekkür Ziyareti

Nevşehir’in 350 Evler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan dinlenme ve çocuk oyun parkının hizmete girmesinin ardından, 350 Evler Muhtarı Salim Başbuğ başkanlığındaki çocuklar, Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek, park için teşekkür ettiler.

Çocuklardan Belediye Başkanı Ünver’e Park İçin Teşekkür Ziyareti
Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün’ün de hazır bulunduğu ziyarette,üzerinde ‘Sayın Başkanım, size ve hizmetlerinize nazar değmesin, mahalle sakinleri’ notu bulunan çiçeği Ünver’e takdim eden mahalle çocukları,boş zamanlarında oynayabilecekleri bir alanı sokaklarına kavuşturduğu için Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkürlerini ilettiler.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de göreve geldikleri 2004 tarihinde 12 olan şehir merkezi genelindeki park sayısını 350 Evler Mahallesi’nde hizmete kazandırdıkları park ile birlikte 131’e ulaştırdıklarını belirterek, bu sayını bundan sonraki süreçte de halkın talepleri doğrultusunda daha da artırmaya kararlı olduklarını söyledi.

Parkların artık mahalle sakinlerine ait olduğunu vurgulayan Ünver, çocukların hizmete giren parkları daha iyi koruyacaklarına inandığını ifade etti.

Kaynak: İHA