Başiskele'de Yağmur Suları İçin Mazgallar Yapılıyor

Başiskele Belediyesi, Mehmetağa Mahallesi Alsancak Caddesi ve Dönerkaya Sokak üzerinde bir süre önce yol genişletme çalışmasıyla başlayan dekoratif duvar çalışmalarına devam ediyor.

Başiskele'de Yağmur Suları İçin Mazgallar Yapılıyor
Çalışmalar kapsamında yağmur suyu baskınlarına karşı yağmur suyu drenaj borusu döşeme çalışmalarını İSU ekipleriyle birlikte yapan Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, caddeye 40 adet mazgal yapmayı planlıyor.
Başiskele Belediyesi tüm birimleri ile bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek, sorunlarına çözüm bulmak için yapılan bir çok çalışmayı vatandaşların istekleri doğrultusunda yapan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, hayata geçirdiği projelerle de Başiskele halkının takdirini alıyor.

Mehmetağa Mahallesi Alsancak Caddesi ve Dönerkaya Sokakta bir süre önce başlayan dekoratif duvar çalışmalarda sona yaklaşılırken Başiskele Belediyesi ve İSU ekipleri yağmur suları için yağmur suyu drenaj borusu hattı döşüyor. 40 adet mazgal koyulması planlanan caddede çalışmalar tamamlandığında yol asfaltla kaplanacak.
Kaynak: İHA