Adana Ak Gençlik Üniversiteli Gençleri Karşıladı

AK Parti Adana Gençlik Kolları, üniversiteye kayıt için kente gelen gençleri, otogar, havalimanı ve istasyonda karşıladı.

Adana Ak Gençlik Üniversiteli Gençleri Karşıladı
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Yönetimi Türkiye genelindeki üniversiteleri kazanan öğrenci kardeşlerinin ilk günlerinde yanlarında olmak üzere “Gurbette İlk Gün Zordur” adında bir projeye imza attı.
Türkiye genelinde hayata geçirilen “Gurbette İlk Gün Zordur” projesiyle birlikte harekete geçen AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Yönetimi ve Üniversiteler Birim Başkanlığı (Adana Üniak) kolları sıvadı. Yurdun farklı illerinden Çukurova Üniversitesi’ne kayıt için gelen üniversiteli gençleri AK Parti İl Gençlik Kolları ‘Adana’mıza Hoşgeldiniz’ stantları ile karşıladı.

2013-2014 eğitim öğretim yılı için çeşitli illerden gelen üniversiteli gençleri gurbetin ilk gününde yalnız bırakmayan AK Parti Adana İl Gençlik Kolları, Adana’ya ilk adımlarını atan öğrencileri havalimanı, otogar ve istasyon meydanında kurdukları stantlarla karşılayarak üniversite kayıt işlemleri, izlenmesi gereken yollar, şehir bilgilendirmeleri gibi konuların yanı sıra otogar, havaalanı ve istasyon meydanlarından üniversiteye servis imkanı sağlayarak Adana’da ki ilk günlerinde yanlarında bulundu.

Konuyla ilgili açılamalarda bulunan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay, ülkelerin büyümelerindeki en büyük faktörlerden birinin eğitim olduğunu belirterek, projeyi çok önemsediklerini söyledi.

Eğitime destek için her zaman üzerlerine düşen tüm görevlere hazır olduklarının altını çizen Ay, gerçekleştirilen “Gurbette İlk Gün Zordur” projesiyle Adana’ya gelen öğrencilere üniversiteye ulaşımlarından kayıt işlemlerine varıncaya kadar yardımcı olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti

Kaynak: İHA