Vali Erol’dan Konya Basın Konseyi’ne Ziyaret

Konya Valisi Muammer Erol, Konya Basın Konseyi’ni ziyaret etti.

Vali Erol’dan Konya Basın Konseyi’ne Ziyaret
Konya Basın Konseyi (KBK) Başkanı Ömer Kara ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Vali Erol, hoşgörü şehri Konya’da görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu ve yaptığı ziyaretlerle şehrin dokusunu da tanıma fırsatı yakaladığını söyledi.

Büyük ve hızla gelişen bir kent olan Konya’nın sorunlarını birebir takip ederek çözümlemeye hep birlikte çalışacaklarını belirten Vali Erol, “Bunlardan biri olan sağlık alanındaki çalışmalarda, yıllardır kente hizmet veren Numune Hastanesine ait yeni binanın, halkımıza bir an evvel kapılarını açması için gerekli talimatlar doğrultusunda görevlilerden söz aldık. Yine büyük şehirlerin ana problemlerinden biri olan park sorununun da çözülmesi düşüncesiyle, hastane binasının altına yapılacak katlı otoparkın da çalışmaları hızlandırılacaktır. Zaman içinde sizleri ve şehri daha yakından tanıdıkça, bu ve benzeri problemlerin tespitini yaparak kısa zamanda çözüme ulaştırmak için çalışacağız” dedi.

KBK Başkanı Ömer Kara Vali Erol’a, Konya’nın manevi değerlerinden Hz. Mevlana’nın vefat yıl dönümünde her yıl düzenlenen Şeb-i Arus Törenleriyle ilgili kültürel ve turistik alanda çeşitli düzenlemeler yapılması gerektiğini dile getirdi. Konya’nın çözüm bekleyen pek çok sorunu olduğunu ifade eden Kara, “Muammer Erol isminin mevcut sorunların çözümünde Konya’da yeni bir sinerji oluşturması beklentisi içerisindeyiz. 2023 yılında Konyamız için hedeflediğimiz çizgiyi, gerek sivil toplum kuruluşları gerekse kamu kurum ve kuruluşlarıyla oluşturacağımız ortak akıl doğrultusunda atacağımız adımlarla yakalayacağımızı umuyoruz" diye konuştu.

Ziyaret ardından Başkan Ömer Kara ve yönetim kurulu üyeleri Vali Erol ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA