Bağlum'da Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Keçiören Belediyesi, Bağlum'daki bazı mahallelerdeki asfalt çalışmalarını tamamladı.

Belediye, Bağlum Karşıyaka Mahallesi A.H. Arvarsi İlkokulu civarı, Bağlum Kafkaslar Mahallesi ve Bağlarbaşı Mahallesi'nde asfalt çalışmalarını, Bağlum Kafkaslar Mahallesi'nde ise kaldırım ve yürüyüş yolu çalışmalarını tamamlandı.

Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören'in 3 bini aşkın cadde ve sokağıyla çok büyük bir metropol olduğuna dikkat çekerek, geçmiş yıllarda birikimiyle ilçede ciddi bir asfalt sıkıntısı çektiğini hatırlattı.

Ak, şunları kaydetti:

"Keçiören'in genelinde birçok yıpranma meydana gelmiş ve sadece yama çalışmalarıyla giderilmek istenen bu sıkıntı yıllar itibarıyla had safhaya ulaşmış. Göreve geldiğimizde yaptığımız beklenti anketinde Keçiörenlilerin en önemli ihtiyaç olarak gördüğü asfalt ve altyapı eksikliğiydi. Bunu dikkate alarak çalışmaları başlattık"

Keçiören'in hızlı büyüyen bir ilçe olduğunu vurgulayan Ak, "Bir bölgenin gelişme sürecinde altyapı çalışmalarının önemi büyüktür. Altyapının yetersiz kaldığı bir kentte sağlıklı bir kentleşmeden de söz etmek mümkün değildir. Bu gelişme ve büyümeyi dikkate alarak altyapı hizmetlerine öncelik veriyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA