Ak Parti Antalya Milletvekili Enç, Kumluca'da Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Kumluca'da ziyaretlerde bulundu.

Enç, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İlçe Başkanı Arif Yavuzer, İl Genel Meclisi üyesi Ali Kurşunlu, belediye meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılandı.

Enç'e ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Çetinkaya, Kumluca'nın eğitim alanında son derece güzel yatırımları bulunduğunu, bu yatırımlara destek olacak bir öğrenci yurduna ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Öğrenci yurdu için uygun yeri belirlediklerini ifade eden Çetinkaya, konuyla ilgili Enç'ten destek istedi.

Enç de Kumluca'nın Antalya'nın batısında sürekli gelişen bir ilçe olduğunu, özellikle eğitim alanındaki yatırımların kendisini mutlu ettiğini dile getirdi. Enç, öğrenci yurdu konusunda da gereken desteği vereceğini söyledi.

Daha sonra Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk'ü ziyaret eden Enç, ilçede yeni göreve başlayan Baştürk'e hayırlı olsun dileğinde bulundu. Yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Enç, özel rehabilitasyon merkezinde eğitim gören öğrenciler ve aileleriyle de bir araya geldi.

Kum Mahallesi'nde mahalle sakinleriyle görüşen Enç, sorunları dinledi. Mahalle sakinleri, Enç'e en büyük sorunun elektrik olduğunu, Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ'den dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını, bu konuda çözüm beklediklerini ifade etti.

Enç de elektrik konusunda vatandaşların büyük bölümünden şikayet aldıklarını, şikayetleri AKEDAŞ Bölge Müdürüyle görüşeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA