Askon’dan Darende Belediye Başkanı Özkan’a Ziyaret

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan'ı ziyaret etti.

Askon’dan Darende Belediye Başkanı Özkan’a Ziyaret
ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Organize Komite Başkanı İmam Gazali Hiradağı ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette güncel konular değerlendirildi.

Darende Belediyesi’nin Darende’de yaşayanların yaşam standardını yükseltmek için çalışmalarına devam ettiğini belirten İsa Özkan, “Bizler bu toprakların insanları olarak, ilçemize katacağımız değerin gelecek nesillerimizin yaşam standardını bugünden yükselteceğini biliyoruz. İlçemizin standardını yükseltmek ve daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Recep Çalışkan ise Darende Belediye Başkanı İsa Özkan'a ev sahipliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Çalışkan, ASKON'un Türkiye genelinde yükselişini sürdürdüğünü, üyelerinin sahip oldukları ticaret hacmi ve sağladıkları istihdam ile ülkemizin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduklarını söyledi.

Ziyaret sırasında ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan'a günün anısına Esma-Ül Hüsna tablosu hediye etti.
Kaynak: İHA