Adnan Keskin: Sarıgül CHP’ye kaydolacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olması gündemde olan Mustafa Sarıgül’ün önümüzdeki günlerde CHP’ye kaydolacağını sandığını söyledi.

Adnan Keskin: Sarıgül CHP’ye kaydolacak
CHP 'nin Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül 'ün büyükşehir belediye başkanlığı adaylığı konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Adnan Keskin, şöyle konuştu:

"Kendisi baştan beri CHP 'ye sempati duyuyordu. Öyle sanıyorum ki, önümüzdeki günlerde Mustafa Sarıgül CHP 'ye kaydolacaktır. Başka formüller de üretilebilir. Hukuk kurallarının getirdiği engeller aşılabilir. Önemli olan görüş ve anlayış birliğine varılması, o birlik de sağlanmış durumda."

'AZİZ BEY ZATEN ADAYDI'
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 'nun adaylık başvurusu yapmadığı halde Buca 'daki temel atma töreninde yerel seçim çalışmalarını başlatmasını değerlendiren Keskin, "Başkan Kocaoğlu üstü kapalı da olsa aday olacağını ilan etmiş. Aziz Bey zaten adaydı. Bugüne kadar başvurmadı ama, Genel Başkan 'la görüştüğünde düşüncelerini ifade ediyordu. Hayırlı, uğurlu olsun. İzmir ve Türkiye için iyi bir netice getirir. Kendisi çalışkan ve gayret sarf eden biri. İzmirlilere de önümüzdeki dönemlerde de güzel hizmetler sunacağına inanıyorum" diye konuştu.

FALINDAN İKTİDAR ÇIKTI
Öte yandan, Adnan Keskin, 30 yıl sonra yeniden geldiğini söylediği tarihi Kemeraltı Çarşısı 'nda kahve içti.

Bir falcı, el falına baktığı Adnan Keskin 'e "CHP çok yükselecek, iktidar olacak. Siz de bakan olacaksınız" dedi.