Yozgat’ta 300 Hacı Adayı Kutsal Topraklara Dualarla Uğurlandı

Yozgat'ta 300 hacı adayı, kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Yozgat’ta 300 Hacı Adayı Kutsal Topraklara Dualarla Uğurlandı
Yozgat Bilal Şahin Külliyesi'nde düzenlenen uğurlama törenine İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, hacı adayları ve yakınları katıldı.

İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’nun okduğu duanın ardından hacı adayları yakınlarıyla vedalaşarak otobüslerle Ankara’ya hareket etti. Hacı adaylarının Ankara’dan da uçakla Medine’ye gidecekleri belirtildi.

Yozgat İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, ilden bugün 300 hacı adayının kutsal topraklara gittiğini belirterek, "Bugün Yozgat'ımızdan hem kafile başkanı hem din görevlilerimiz olmak üzere 300 hacı adayını uğurlamış bulunuyoruz. Oldukça yoğun bir kalabalıkla uğurladık, inşallah sağ salim gidip Hac vazifesini yerine getirip dönecekler" dedi.

Hayırsever iş adamı Bilal Şahin de, Yozgat Müftülüğü'ne düzenlediği uğurlama töreninden dolayı teşekkür ederek, "Allah herkese nasip etsin. Haclarını kabul etsin bizlere de inşallah tekrar nasip etsin" diye konuştu.

Hacı adaylarından Sadettin Demirci, kutsal topraklara gitmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Hac ibadetimizi yerine getirmek üzere yola çıkıyoruz, çok güzel bir duygu. İnşallah hayırlı bir şekilde gidip döneriz. Allah herkese nasip etsin" dedi

Kaynak: İHA