Polisin Durdurduğu Araçta Metal Cisim Bulunması

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, polisin durdurduğu araçta metal cisim bulunmasıyla ilgili olarak, "Şu anda bir örgüt bağlantısı ya da buna ilişkin bir veri yok. Biz olabilecek en dikkatli şekilde tatsız bir olay yaşanmaması için aracı ve o parçayı muhafaza ediyoruz" dedi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Düzgün, gazetecilere yaptığı açıklamada, yetkililerce gerekli önlemlerin alındığını, aracın muhafaza edildiğini söyledi.

Genelkurmay Başkanlığından gelecek ekip tarafından cismin içeriğinin belirleneceğini ifade eden Düzgün, otomobildeki Türk vatandaşlarından birisinin akaryakıt kaçakçılığıyla ilgili kaydı bulunduğunu belirtti.

Düzgün, örgüt bağlantısı bulunup, bulunmadığı sorusuna, "Şu anda bir örgüt bağlantısı ya da buna ilişkin bir veri yok. Biz olabilecek en dikkatli şekilde tatsız bir olay yaşanmaması için aracı ve o parçayı muhafaza ediyoruz" karşılığını verdi.

Vali Düzgün, metal cimsin kimyasal olup, olmadığının sorulması üzerine ise, inceleme yapılmadan herhangi bir şey söylenemeyeceğini kaydetti.

Kaynak: AA