Chp Manisa İl Başkanlığı İlçe Başkanlarını Tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkanlığı, düzenlediği basın toplantısında Şehzadeler ve Yunus Emre İlçe Başkanlarını tanıttı.

Chp Manisa İl Başkanlığı İlçe Başkanlarını Tanıttı
CHP Manisa İl Teşkilatı, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla beraber oluşan Şehzadeler ve Yunus Emre İlçe Başkanları'nı belirledi. CHP İl Başkanlığı'nda yeni belirlenen ilçe başkanları için düzenlenen basın toplantısına CHP Manisa milletvekili Özgür Özel, İl Başkanı Cahit Kaplan ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, Şehzadeler İlçe Başkanlığını Necdet Köprülü, Yunus Emre İlçe Başkanlığı görevini ise Engin Uzun'un yürüteceğini söyledi.

Daha önce İl Yönetimi’nde görev alan ve İl Sekreterliği görevlerini yürüten 53 yaşındaki Mali Müşavir Necdet Köprülü, bu görevi kendisine layık gören parti büyüklerine teşekkür etti. Köprülü, hep beraber, eşit ve doğru olarak çalışacağına, herkesi kucaklayacağına ve yerel seçimlerden itibaren parti bayrağımızı Manisa’nı burçlarına dikeceklerine söz verdi. Köprülü'nün ardından konuşan Uzun ise, “Bizimle devam kararı alan İl Yönetimi’ne, katkılarını esirgemeyen partililere ve kamuoyuna teşekkür ederim. Ben örgütüme hiç yalan söylemedim. Daha iyisini yapma peşinde oldum. Bu aynı şekilde devam edecek. CHP’de ölene kadar siyaset yapacağım, CHP iktidarı için mücadele edeceğim. Yolumuz açık olsun” dedi.

Kaynak: İHA