İş Dünyası Kan Bağışı Kampanyası’nda Buluşuyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlık Divanı ile Kızılay Güney Marmara Bölge Müdürlüğü ve Kızılay Yıldırım Şubesi işbirliğiyle; Bursa iş dünyası, 24 Eylül 2013 tarihinde kan bağışı kampanyasında buluşacak.

İş Dünyası Kan Bağışı Kampanyası’nda Buluşuyor
BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, Bursa’da iş dünyasına yönelik ilk kez bir kan bağışı kampanyası düzenlendiğini kaydederek, “İşadamı ve sanayicilerimizin kan bağışında bulunmasının insani boyutunun yanı sıra, toplumda bilinci artırma işlevi de görecektir. İş dünyası Meclis Başkanlık Divanımız’ın bu sosyal sorumluluk projesiyle, ‘rol model’ olma misyonunu güçlendirecektir” dedi.

Söz konusu organizasyonla ilgili olarak BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk’u makamında ziyaret eden Kızılay Güney Marmara Bölge Müdürü Dr. Nihat Çakır ve Kızılay Yıldırım Şubesi Başkan Yardımcısı Arif Çelenk de; BTSO’yu hayata geçirilecek kampanya için kutladı. Dr. Nihat Çakır, BTSO’nun ekonomik pek çok konuda olduğu gibi sosyal konularda da öncülük misyonunu hakkıyla yerine getirdiğine vurgu yaparak, “Sayın Meclis Başkanımız’ı böylesi bir organizasyona liderlik ettiği için kutluyoruz. Kan, acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. 1 insandan alınan 1 ünite kanla 3 kişinin hayatı kurtulmaktadır. BTSO’nun öncülüğünde iş dünyasının vicdani sorumluluğunun harekete geçirilmesi ve güçlendirilmesi sağlanacaktır” diye konuştu.

Söz konusu organizasyon; 24 Eylül 2013 Salı günü 09.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 09.00-14.00 saatleri arasında BTSO, Bursa OSB, NOSAB, DOSAB personeli ve çalışanları, 14.00-16.00 saatleri arasında BTSO’nun 51 Meslek Komitesi’nin üyeleri ile organizasyona destek veren TÜMSİAD, MÜSİAD, BUGİAD, ÇASİAD, ANASİAD, BEKSİAD üyeleri ve 16.00-18.00 saatleri arasında da BTSO Meclis üyeleri kan bağışı kampanyasına katılabilecek.
Kaynak: İHA