Erzurumlulardan Başkan Karaosmanoğlu'na Cağ Kebaplı Karşılama

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu dernek merkezinde misafir eden Gebze Erzurumlular Derneği yönetimi başkana cağ kebabı ikram etti.

Erzurumlulardan Başkan Karaosmanoğlu'na Cağ Kebaplı Karşılama
Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Gebze Erzurumlular Derneği Başkanı Zeki Gündüz ile yönetimini dernek merkezinde ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu’nu dernek başkanı Gündüz, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda dernek üyesi Erzurumlu karşıladı. Dernek yönetimi, Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekilere, derneğin bahçesinde cağ kebabı ikram etti.

Başkan Karaosmanoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren dernek başkanı Gündüz, ‘’Başkanımız Karaosmanoğlu’na derneğimize ve Erzurumlu hemşerilerimize olan samimi yaklaşımı nedeniyle teşekkür ediyoruz. Gebze ve Kocaeli’ne yapılan hizmetleri yakından takip ediyoruz’’ ifadesini kullandı.

Dadaşlar diyarı Erzurumlularla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Karaosmanoğlu da, hemşeri derneklerine büyük önem verdiklerini dile getirdi. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gebze’ye ve Kocaeli’ne hizmetlerimize derneklerimizin görüş, öneri ve fikirleri yön veriyor. Gebze için, Kocaeli için hayallerinizi, görüş ve önerilerinizi her zaman bizimle paylaşın’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA