Şanlıurfa’da Auto Show Fuarı Açılışı Yapıldı

Şanlıurfa’da bu yıl birincisi düzenlenen Auto Show 2013 fuarı törenle açıldı.

Şanlıurfa’da Auto Show Fuarı Açılışı Yapıldı
Auto Show fuarının açılışını Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç yaptı. Fuarın açılışına Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra; Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Belediye Başkan Yardımcıları Fevzi Yücetepe, İbrahim Güllüoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, firma yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Turgut Özal Parkı’nda yer alan etkinlik alanında düzenlenen fuarın açılışında konuşan Güvenç, fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, otomobilin hayatımızda olan önemine dikkat çekti. Türkiye’nin otomobil üreticileri için önemli bir pazar haline geldiğini ifade eden Güvenç, Şanlıurfa’nın da Türkiye’deki gelişmelere paralel olarak geliştiğini, böylelikle değişik marka otomobillerin de Şanlıurfa’ya geldiğini sözlerine ekledi. Vali Güvenç, fuarın hayırlı olması ve ilerleyen yıllarda gelişerek devam etmesi temennisinde bulundu.

Farklı marka ve modellerdeki otomobil, motor ve oto sanayi ürünlerinin sergilendiği fuarı alanını gezen Vali Güvenç, katılan firmaların yetkililerini tebrik etti. Şanlıurfa Birinci Auto Show 2013 fuarı ücretsiz olarak 22 Eylül’e kadar gezilebilecek.
Kaynak: İHA