Şehitkamil’de Vatandaşlar Projeleri Yakından Takip Ediyor

Şehitkamil ilçesinde insan odaklı çalışan ve birbirinden farklı projelere imza atan Şehitkamil Belediyesi yapılan hizmetlerin karşılığını vatandaşlardan takdir toplayarak alıyor.

Şehitkamil’de Vatandaşlar Projeleri Yakından Takip Ediyor
Şehitkamil ilçesinde yaşayan vatandaşlar için en beğenilen çalışmalar arasında sosyal alanda yapılan hizmetler birinci sırada yer alıyor.

Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler arasında öncelik olarak sosyal tesisler geliyor. 7’den 70 tüm vatandaşların yararlandığı tesislerde okul öncesinden başlayan çocukların yansıra lise ve üniversiteye hazırlanan öğrencilere kadar birçok alanda eğitime katkı sağlanıyor. Aile bireyleri aynı zamanda sosyal tesislerde bilinçlendirilerek sosyal alana adaptasyonları sağlanıyor. Sosyal tesislerde bünyesinde açılan meslek edindirme kursları sayesinde bireyler hem aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar hem de meslek sahibi oluyorlar. Hayata açılan kapı diye tabir edilen sosyal tesisler bu anlamda vatandaşlar tarafından en çok beğenilen ve ilgi gören hizmet olarak göze batıyor. Sosyal tesislerin yanı sıra özellikle Gaziantep’e kazandırılan Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi sayesinde kentte yapılan birçok kültürel ve sanatsal etkinlikte vatandaşlar tarafından takdir ediliyor.

YEŞİL ALAN İHTİYACI BELEDİYEMİZ TARAFINDAN KARŞILANIYOR
Dülük Tabiat Parkı’nın adeta bir doğa harikası olduğunu dile getiren bir vatandaş, “Dülük tabiat parkı hafta sonlarımızı değerlendirmemiz için büyük bir hizmet. Son derece güvenli, ailelerin rahatça gidebildiği bir yer haline gelen Dülük Tabiat Parkı’nda güzel vakit geçirebiliyoruz. Ayrıca ilçede yapılan parklarda çok güzel. Hemen hemen her mahallede son derece nitelikli parklar yeşil alanlar yapıldı. Bu sayede çocuklarımız parklarda güvenli bir şekilde hareket edebiliyor. Aklımıza gelmeyen fakat memnuniyet duyduğumuz hizmetler var. Şehitkamil Belediyemize ve başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

SPORA VE SPORCUYA DESTEK VEREN BİR BELEDİYEMİZ VAR
Şehitkamil Belediyesi’nin yapmış olduğu yüzme havuzlarından hem çocuklarının hem de kendilerinin faydalandığını ifade eden bir vatandaş, “Gaziantep’te bu derece modern sistemli ve temiz bir havuz olduğunu düşünmüyoruz. Çocuklarımızı rahatça gidip teslim ediyoruz. Aynı zamanda bizler de bu hizmetten faydalanıyoruz. Spora ve sporcuya destek veren Belediyemiz var. Genel olarak baktığımızda birçok proje bizler düşünülerek hazırlanmış projeler. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu söz verdiği projeleri yapmış durumda. Eğitime de büyük oranda destek veriliyor. Belediyemizin yaptırmış olduğu okullarda eğitime büyük katkı sağlayacaktır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA