Kızıltepe Belediyesi'nde Çalışan Sözleşmeli Personellere Kadroları Verildi

Kızıltepe Belediyesi'nde sözleşmeli çalışan 42 personelin memur ataması yapıldı.

Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk, Belediye Başkan yardımcıları Leyla Salman, Şemsettin Sulhan, Burhan Kurhan, Hasan Demir ve birim müdürleri ile toplantı yapıldı. Belediye meclis toplantı salonunda yapılan toplantıda 14 Mühendis, 2 Şehir Plancısı, 2 Mimar, 2 Avukat, 2 Eğitmen, 1 Kimyager, 1 Sosyolog, 1 Grafiker, 12 Tekniker ve 5 Bilgisayar Programcısı olmak üzere toplam 42 personelin memur ataması yapıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ferhan Türk, ' Kentimizi de kendimiz de biz yöneteceğiz' sloganıyla göreve başladıklarını belirterek Kızıltepe Belediyesi'nin çalışanına değer verdiklerini belirtti.

Bu kapsamda sözleşmelileri kadroya geçirdiklerini ifade eden Türk, şunları kaydetti:

"Kadroya geçen memurlar sorumluluk vazifesi ile gece gündüz demeden çalışıyor. Bütün çalışanlar bu durumu hak ediyor. Bundan sonraki süreçte de vatandaşa hizmet edilmesinin önemsiyoruz. Her memurumuz gibi yeni kadro alan memurumuz vatandaşımızın hizmetini en iyi şekilde gerçekleştirecektir. Çalışanlarımız Kızıltepe'nin daha iyi konuma gelmesi adına hedeflerimizde ilerlememizde personelimizin katkısı önemli olacaktır. Gerek işçimiz, gerek memurumuz, gerekse taşeron firma üzerinden çalışan personelimiz bizler için kıymetlidir. Şimdi kadromuza bizle beraber fedakârca davranan arkadaşlarımızın dâhil olmasının mutluluğunu yaşıyoruz.. Vatandaşlarımıza ve belediyenize katkı sağlamada daha iyi noktalara gelmede kadroya geçen personelimizin büyük emeği olacaktır. Biz arkadaşlarımıza ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: AA