Gökçek'ten bomba CHP ve ODTÜ iddiası

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ODTÜ'den yol geçirilmesine karşı yapılan eylemlere destek veren CHP hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Gökçek'ten bomba CHP ve ODTÜ iddiası
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, siyasi kulisleri hareketlendirecek bir iddia ortaya attı. Gökçek, ODTÜ'den yol geçirilmesine karşı yapılan eylemlere destek veren CHP 'nin yeni bir 'operasyon' içinde olduğunu öne sürdü.

MÜTHİŞ OPERASYON
Sosyal paylaşım sitesi Twitter 'a “TWİT ALEMİ SİZE ŞİMDİ ÇHP'DE Kİ HABER KAYNAKLARIMIN BANA İLETTİĞİ MÜTHİŞ (!) BİR OPERASYON TOPLANTISINI AKTARACAĞIM...” diyerek o iddiayı gündeme taşıyan Gökçek, CHP Lideri Kılıçdaroğlu 'nun, Sencer Ayata, Gökhan Günaydın ve Adnan Keskin ile özel bir toplantı yaptığını öne sürdü.

“MELİH 'İ ODTÜ OLAYLARIYLA YIPRATALIM”

Yapılan toplantıda Kılıçdaroğlu 'nun kurmaylarına “AK PARTİ 'Yİ ANKARA DA DİREKT YIKMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL. MELİH'İ ACİLEN ODTÜ OLAYLARI İLE YIPRATMAMIZ GEREK' dediğini iddia eden Başkan Gökçek, Sencer Ayata 'nın ODTÜ 'de senato ve yönetim kurulu üyeliği yaptığı için operasyonun başına geçirildiğini kaydetti.

“ODTÜ REKTÖRÜ 'NE BASKI YAPILACAK”

CHP 'nin, milletvekillerine ODTÜ 'deki tüm olayları desteklemek için talimat vereceğini ve ODTÜ Rektörü 'ne daha önceki tavırlarından vazgeçmesi için baskı yapacağını da ekleyen Gökçek, iddia ettiği operasyon ile Ankara'da kaos ortamının yaratılmaya çalışıldığını yazdı.

“AK PARTİ 'YLE HİZMET İLE YARIŞIYIN”

Başkan Gökçek, öne sürdüğü operasyon konusunda şu uyarı yaparak noktaladı: NETİCE; ŞİMDİDEN BURADAN İLAN EDİYORUM...ODTÜ'DE Kİ OLAYLARIN BUNDAN SONRAKİ SORUMLUSU OLAYLARA KATILAN CHP MV OLACAKTIR. CHP'LERE TAVSİYEM DEMOKRASİYİ İÇLERİNE HAZMETMELERİ VE SANDIĞI KABÜLLENMELERİDİR...AK PARTİ 'YLE ANARŞİYLE DEĞİL VARSA HİZMETLERİNİZLE YARIŞIN.

İşte Gökçek'in o tweetleri:

Gökçek'ten bomba CHP ve ODTÜ iddiası