Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi Vali Ayyıldız’ı Ziyaret Etti

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Meclis Başkanı Mahmut Öztaş beraberindeki heyetle birlikte geçtiğimiz günlerde atanarak göreve başlayan Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi Vali Ayyıldız’ı Ziyaret Etti
Ziyarette Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Meclis Başkanı Mahmut Öztaş ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nejad Özalp, Namık Kemal Daylan, Meclis Başkan Yardımcısı Gürhan Hurda, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz, Suat Özdemir, Meclis Üyesi Murat Boranalp, Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurgil Gürcan hazır bulundu.

Kuşadası Ticaret Odası heyeti ile tek tek tanışan Vali Ayyıldız, uzun bir aradan sonra geldiği Kuşadası ile ilgili görüşlerini dile getirdi ve Kuşadası’nda kendine has yapı oluşturulması gerektiğini belirtti.

Bir kentin anayasasının imar olduğunu dile getiren Vali Erol Ayyıldız gelinen noktada herkesin payı olduğunu ve aslında bunun normal bir refleks olduğunu da sözlerine ekledi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ziyarette, Kuşadası ile ilgili sorunların sadece Kuşadası’na has olmadığını tüm sahil şeritlerinde benzer sorunlar olduğunu söyledi ve Kuşadası’nın ekonomik değerinin ise hiçbir zaman düşmediğini belirtti.

Kuşadası ve ticari hayatı ile ilgili de görüş alışverişinde bulunulan ziyaretin sonunda Vali Erol Ayyıldız, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kaynak: İHA