Vali Tuna’dan Nezaket Ziyaretleri

Vali Güngör Azim Tuna, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Yapıcı ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen’i makamlarında ziyaret etti.

Vali Tuna’dan Nezaket Ziyaretleri
İlk olarak ESOB Başkanı Ekrem Birsen ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Vali Tuna, ESOB'un faaliyetleri ve esnaf ve sanatkarların sorunları hakkında bilgi aldı. ESOB Başkanı Birsen, 28 bine yakın esnaf ve sanatkarlarla Eskişehir'in en büyük sivil toplum örgütü olduklarını söyledi.

Birsen, amaçlarının halka hizmet için çıktıkları bu yolda,halkın menfaatlerini gözeterek halka en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu belirtti.

Vali Tuna, Başkan Birsen ve yönetim kurulu üyelerine göstermiş olduğu misafirperverlik için teşekkür ederek, Eskişehir'deki bütün sivil toplum kuruluşlarıyla çok yakın işbirliği içinde olduklarını belirtti.

Ziyaretin sonunda, Başkan Birsen günün anısına Vali Tuna’ya hediye takdim etti.

Daha sonra İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Yapıcı’yı makamında ziyaret eden Vali Tuna, Başkan Yapıcı’dan meclis çalışmaları hakkında bilgi aldı. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, Başkan Yapıcı, Vali Tuna’ya nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eskişehir’in menfaatleri doğrultusunda çalıştıklarını söyledi.

Vali Tuna, Başkan Yapıcı’ya göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Kaynak: İHA