Belediyeye Yeni Alınan İş Makineleri Hizmete Sunuldu

NİĞDE - Niğde Belediyesi tarafından satın alınan 5 iş makinası düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Vali Necmeddin Kılıç, belediye önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, yeni iş makineleri sayesinde daha çok iş başarılacağını belirterek, "İlimizin her santimetresini ihya etmek, imar etmek çok hayırlı bir görev. Bize, belediye başkanımıza her birimize emanet edilmiş bir görev. Bugün alınan araçların ilimizin bayındırlığına, ilimizin imarına, ilimizin güzelleşmesine hizmet etmesini temenni ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise "Ülke olarak, devlet olarak, millet olarak kendi araç ve gerecimizi üretmeliyiz ve üretilen araç gerecin de desteklenmesini sağlamalıyız. Sağlamalıyız ki bu ürünler ayakta dursun daha güçlensin, kendisini yenilesin. Bu bakımdan isabetli bir karar verdiğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.

Akdoğan, hizmete sunulan iş makinelerinin maliyetinin 1 milyon lira olduğunu ifade ederek, yeni iş makineleri alarak araç parkını güçlendirmeyi ve kiralık araç çalıştırmaktan kurtulmak istediklerini sözlerine ekledi.

Törene, AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit ve AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir'in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA