Altın Taşıyan Otomobile Kaleşnikof İle Saldırı Yapılması

ANTALYA - Korkuteli ilçesinde, içerisinde 4 kilogram altın bulunan altın toptancısına ait otomobile başka bir otomobilden kaleşnikofla ateş edilmesi ve 3 kişinin yarlanmasıyla ilgili 2 polis memuruyla bir kadın gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Korkuteli ilçesinde altın toptancısının otomobiline kaleşnikofla ateş ederek otomobilde bulunan sürücü M.U. ile T.U. ve M.Ç'yi yaralayan saldırganların yakalanması için İl Jandarma Komutanlığı ekipleri soruşturma başlattı.

Olayı Elmalı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli 2 polis memuru ile masaj salonunda çalıştığı öğrenilen bir kadının gerçekleştirdiği belirlenince, isimleri açıklanmayan bu kişiler gözaltına alındı. Kadının, saldırıda kullanılan otomobilin sahibi olduğu tespit edildi.

Zanlılar, jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan zanlıların, saldırının ardından yaralı kişilerin yanına giderek "Biz polisiz, korkmayın" dedikleri ancak yaralı şahısların saldırganları tanıması üzerine kaçtıkları iddia edildi.

-Olayın geçmişi

Elmalı ilçesindeki kuyumculara altın bırakan altın toptancısına ait M.U. yönetimindeki otomobil, Korkuteli ilçesi Beğiş köyü Öküzgözü mevkiinde plakası belirlenemeyen ve önünde ilerleyen bir otomobilin bagajındaki kişi tarafından kaleşnikoflu saldırıya uğramış, bu sırada sürücü M.U. ruhsatlı tabancası ile saldırgana ateş etmişti. Saldırıda 4 kilogram altının bulunduğu bildirilen otomobildeki sürücü M.U. ile T.U. hafif, M.Ç. ise ağır yaralanmıştı.

Antalya'daki özel bir hastaneye kaldırılan yaralılardan M.Ç'nin tedavisi sürüyor. M.U. ve T.U. ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Kaynak: AA