Kaü’de 1. Uluslar Arası Gün Etkinliği

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Uluslararası Yaz Okulu Programı Çerçevesinde “1. Uluslararası Gün” Etkinliği düzenlendi.

Kaü’de 1. Uluslar Arası Gün Etkinliği
KAÜ, Dış İlişkiler Birimi’nin organizasyonuyla misafir edilen uluslararası öğrenciler, açılan stantlarda kendi ülkelerini, üniversitelerini ve kültürlerini tanıtma olanağı buldu.

Eğitim Fakültesi’nde düzenlenen etkinliğe Azerbaijan State Oil Academy, Tbilisi State Medical University, International Black Sea University, Batumi Shota Rustaveli State University, Ivane Javakhishvili Tbilisi State University, Nakhchivan State University ve University Of Tabriz’ den 15 öğrenci katıldı.

Misafir öğrenciler, Dış İlişkiler Birimi Sorumlusu Uzman Metin Kartal ve Farabi Değişim Programları ve İkili Protokoller Sorumlusu Uzman Gülsüm Aktemur eşliğinde, gelen ziyaretçilere geleneksel yiyecek ve içecekler ikramlarda bulunuldu. Öğrencilerle sohbet edilerek hoşça vakit geçirildi. Açılan stantları, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çitil, birçok akademiysen ve öğrenci ziyaret etti.

Öte yandan Uluslar arası Yaz Okulu programı çerçevesinde Azerbaycan, Gürcistan ve İran’dan KAÜ’ye gelen öğrenciler rektörlükte ağırlandı. Program çerçevesinde öğrencilere sertifika verildi.

Öğrencilere sertifikalara Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, tarafından takdim edildi.
Kaynak: İHA