Bulanık’ta Kaldırımlar Yenileniyor

Muş'un Bulanık Belediyesi, çarşı merkezinde yağışlar nedeniyle bozulan kaldırımları yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bulanık’ta Kaldırımlar Yenileniyor
Bulanık Belediyesi tarafından başlatılan kaldırım yenileme ve onarım çalışmaları, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından tüm hızıyla devam ediyor. İlçe merkezindeki ana cadde ve sokaklarda bozulan tüm kaldırımlarda düzenleme çalışmasına başlayan ekipler, İnönü ve Suat İshakoğlu caddelerinde bozulan yerleri yeniden düzenliyor. Çarşı merkezinde bozulan kaldırımların büyük bir bölümünün düzenlenerek yeniden yapılacağını belirten yetkililer, yenilenen kaldırımların engelli vatandaşlar tarafından rahat bir şekilde kullanılması için gerek duyulan yerlerde rampaların yapıldığı aktardı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Bulanık Belediye Başkanı Ziya Akkaya, çarşı merkezinde vatandaşların daha rahat bir şekilde yürüyebilmeleri ve ilçe merkezinin güzel bir görünüme sahip olması için başlattıkları çalışmada, bozulan kaldırımların tamamının yeninden onarılarak daha modern bir şekilde yapılacağını belirtti.

Akkaya, “Onarılan kaldırımlar eskisinden daha sağlam ve modern bir görünüme sahip olacak. İlçe merkezinde ana caddeler başta olmak üzere tüm sokaklarda bozulan kaldırımlar elden geçirilerek yeniden düzenlenecek. Ayrıca düzenlenen kaldırımlarda engelli vatandaşlarımızın da rahatlıkla kullanabileceği rampalar yer alıyor. Belediye olarak altyapı, su, kanalizasyon ve yol yapım çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürdüğümüz gibi modern yaşam alanları oluşturma adına da ilçemizi daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımız yoğun bir şekilde imkanlar dahilinde devam edecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA