Mehmet Oduncu, Hasanbeyli İlçesinde İnceleme ve Denetlemelerde Bulundu

Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Hasanbeyli İlçesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Mehmet Oduncu, Hasanbeyli İlçesinde İnceleme ve Denetlemelerde Bulundu
Vali Oduncu’nun incelemelerinde Vali Yardımcısı Dr. M. H. Nail Anlar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Hüseyin Karalar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Arslan, Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam, İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Alper Boz hazır bulundu.

Vali Dr. Mehmet Oduncu, öncelikle Hasanbeyli Kaymakamlığını ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Osman Demir, Hasanbeyli Belediye Başkanı Yusuf Tozluklu ve İlçe Müdürleri tarafından Kaymakamlık binası önünde karşılanan Vali Oduncu, Kaymakamlık makamında Kaymakam Osman Demir ve Hasanbeyli Belediye Başkanı Yusuf Tozluklu’dan ilçe hakkında brifing aldı. Vali Dr. Mehmet Oduncu, ilçenin sorun ve ihtiyaçları konusunda ilgili müdürlere sorunların çözülmesi ve ihtiyaçların giderilmesi hususunda talimatlar verdi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Hasanbeyli ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Dr. Mehmet Oduncu, burada vatandaşların sorun ve dileklerini dinledi. Hasanbeyli ilçesi sakinlerinin sorun ve ihtiyaçlarını yerinde görmek için ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Oduncu, “Ziyaretimizin maksadı; Hasanbeyli ilçemizde sorunlar varsa bu sorunları yerinde incelemek, yetkili arkadaşlarımızdan bu sorunlar hakkında bilgi almak ve bu sorunları en kısa sürede çözmek. Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşımız ilçemizin sorunları hakkında detaylı bilgi verdiler. Burada çözümü mümkün olan sorunlar için ilgili arkadaşlarımıza gereken talimatlar verildi.

Osmaniye’de çözülmesi gereken problemler için ise İl Müdürlerimiz gerekli kaydı aldılar. Ankara’da çözülmesi gereken sorunların da takibini yapacağız”diye konuştu.

Vali Oduncu, konuşmasının ardından vatandaşların sorunlarını tek tek dinledi. Tüm ihtiyaç ve sorunlarını Vali Oduncu’ya ileten Hasanbeyli sakinleri ise ilçelerini ziyaret ettiği, sorun ve ihtiyaçları ile yakından ilgilendiği için Vali Oduncu’ya teşekkür ettiler.

Vali Dr. Mehmet Oduncu, Bahçe ilçesinde inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Hasanbeyli İlçesinden ayrıldı.
Kaynak: İHA