Klasik Otomobiller Antalya Autoshow 2013'de Sergileniyor

ANTALYA - Antalya'da devam eden 9. Antalya Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı'nda 9 klasik otomobil de sergileniyor.

EXPO Center'da düzenlenen Antalya Autoshox 2013 fuarında otomobil markaları, yeni modellerini tanıtıyor. Fuarda yeni araçların yanı sıra Antalya Klasik Otomobil Kulübü tarafından kurulan stantta 9 klasik otomobil de ziyaretçilerin ilgisine sunuldu.

Antalya Klasik Otomobil Kulübü Derneği Başkanı Serkan Uzel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2010 yılında kurulan kulüpleri ile klasik otomobil seven insanları bir araya getirdiklerini söyledi.

Tarihten gelen güzelllikleri yaşatarak günümüzde ayakta tutmaya çalıştıklarını vurgulayan Uzel, fuarda sergiledikleri otomobiller arasında en eskisinin 1939, en yenisinin ise 1972 model olduğunu kaydetti.

Uzel, "1939 model aracımız Chevrolet Master Deluxe'tur. Türkiye'de bir ya da iki tane vardır. Hala aynı performansıyla günümüze kadar gelmiş" dedi.

Son model otomobil tutkunlarının yanı sıra klasik otomobil severleri de fuara beklediklerini dile getiren Uzel, organizasyonda yer aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Kaynak: AA