Göksun'da Bayramlaşma Töreni

KAHRAMANMARAŞ - Göksun'da ilçesinde protokol üyeleri, düzenlenen törende bayramlaştı

Orman İşletme Müdürlüğünde düzenlenen bayramlaşmaya, Andırın Kaymakamı ve Göksun Kaymakam vekili Alper Çiftci, Belediye Başkanı Ramazan Hurç, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Güven, İlçe Jandarma Komutan vekili Jandarma Başçavuş Duran Eraslan, kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Çiftci, törende yaptığı konuşmada, bayramların karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının hakim olduğu günler olduğunu söyledi.

Ramazan Bayramı'na, milletçe huzur ve güven ortamı içerisinde ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Çiftci, şunları kaydetti:

"Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, toplumsal barışın daha da güçlendiği, sosyal dayanışmanın arttığı, fert ve toplum hayatımızda özel bir yere sahiptir. Bu müstesna günlerimizden biri olan Ramazan Bayramı'nın halkımıza, ülkemize ve İslam alemine barış, huzur ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum. Sizlerin ve tüm Göksunlu hemşerilerimizin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Resmi bayramlaşma programının ardından, Kaymakam Çiftci ve protokol üyeleri, Devlet Hastanesi Acil Servisini ziyaret ederek hastaların bayramını kutladılar.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden heyet, polis ve askerlerle bayramlaştıktan sonra, şehit aileleri ziyaret ederek bayramını kutladılar.

Kaynak: AA