Antalya Ulaşım A.ş İle Belediye İş Sendikası Toplu İş Sözleşmesi

ANTALYA - Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş ile Belediye İş Sendikası Toplu İş Sözleşmesi arasında imzalanan 3 yıllık sözleşme kapsamında yaklaşık 300 işçinin maaşlarının yıllık yüzde 8 oranında, sosyal haklarında da yüzde 33 oranında artış yapılması kararlaştırıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen törende toplu iş sözleşmesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin, Belediye İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Barış, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bülent Yıldırım arasında imzalandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin, törende yaptığı konuşmada, yaklaşık 300 işçiyi kapsayan sözleşme kapsamında işçilerin maaşlarında yıllık yüzde 8 oranında, sosyal haklarında da yüzde 33 oranında artış yapıldığını söyledi.

İşçilere bayram ikramiyelerinin de bayramdan önce dağıtılacağını ifade eden Aktekin, her iki tarafın da memnun ayrıldığı bir sözleşmenin imzalandığını kaydetti.

Belediye İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Barış da sözleşmenin 1 Şubat tarihinden itibaren yürürlüğe girdiğini bildirdi.

Kaynak: AA