Tso Kırşehir Teşkilatı Tobb’un 69. Genel Kuruluna Katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 69. Genel Kuruluna Kırşehir TSO heyeti de katıldı.

Tso Kırşehir Teşkilatı Tobb’un 69. Genel Kuruluna Katıldı
Ankara’da TOBB-ETÜ Üniversitesinde gerçekleştirilen genel kurula TSO’yu temsilen Meclis Başkanı Eşref Aşık, Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Müfit Göçen ve Genel Sekreter Murat Yıldırım katıldı.

Oda Başkanı olarak TOBB Genel Kuruluna ilk kez katılan ve TOBB İnşaat Komisyonuna seçilen Ekicioğlu Genel Kurulu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ekicioğlu, “ Bilindiği gibi 2 kez ertelenen oda, borsa seçimlerin ardından Başkan, Yönetim Kurulu, Konsey ve Disiplin Kurulu seçimleri için TOBB’un 69. Genel Kuruluna katıldık. Daha önce desteklerimizi basına deklare etmiş olduğumuz Rifat Hisarcıklıoğlu ve ekibi oylamaya katılan delegelerin tamamının oyunu alarak 4. kez başkan seçilmiştir.

Kendisini tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarının artarak devam edeceğine inanıyoruz. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşmasının başından sonuna kadar Ahi’liğe yapmış olduğu vurgular bizleri çok memnun etmiştir. Bu güne kadar gerek Ahi’lik Festivaline, gerekse Ahi Evran Külliyesi için vermiş olduğu maddi ve manevi destekleri ise hepimiz biliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA