Erdemli Devlet Hastanesi 870 Hastaya Evde Sağlık Hizmeti Sunuyor

Erdemli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Yahya Efe, hizmet bölgelerinde 870 hastaya evde sağlık hizmeti sunduklarını söyledi.

Erdemli Devlet Hastanesi 870 Hastaya Evde Sağlık Hizmeti Sunuyor
Dr. Efe, Ramazan ayı dolayısıyla evde sağlık hizmetleri ekibiyle birlikte hastaları ve ailelerini ziyaret etti.

Kargıpınarı beldesinde evde sağlık hizmeti verilen aileleri ziyaretinin ardından verilen hizmetlerle ilgili bilgi veren Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Yahya Efe, “Hastanemiz evde bakım birimi ile hizmet bölgemizde 870 hastaya evde sağlık hizmeti sunmaktadır. Günlük yapılan ziyaretlerde 20 hastaya ulaşıyoruz. Evde sağlık hizmetleri konusunda çok iyi durumdayız. Ziyaretlerimizde de görüyoruz ki hastalarımız verilen hizmetten son derece memnunlar. 1 doktor, 3 yardımcı sağlık personeli 1 şoför ile hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Erdemli Devlet Hastanesi olarak evde bakım biriminin tespit ettiği ihtiyaç sahibi hastalara Ramazan ayı dolayısıyla yardım paketi dağıtıldığını da ifade eden Uzm. Dr. Yahya Efe, “Bu yardımların gerçekleşmesinde emeği ve katkısı olan Erdemli Devlet Hastanesi idarecilerimize ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretlerde Uzm. Dr. Yahya Efe’ye, Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Kamil Sabah ile Hastane İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Cahit Tezcan’da eşlik etti.
Kaynak: İHA