AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın’dan, Esnaf Ziyareti

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın ve beraberindekiler yaklaşan ramazan bayramı öncesi Adıyamanlı esnafları iş yerlerinde ziyaret etti.

Esnafı ziyaret eden AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın’a Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Halil Fırat, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurahman Dimez ve partililer eşlik etti.

Ramazan Bayramı öncesi kent merkezinde bulunan esnafları ziyaret eden Aydın ve beraberindekiler, esnafla bir süre sohbet edip sıkıntılarının olup olmadığını dinlediler.

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın birlik ve beraberlik mesajı vererek konuşmalarını şöyle sürdürdü; “ Şehrimizde çok ciddi bir hareketlik var. Esnafın yüzü gülüyor, vatandaşımızın yüzü gülüyor. Her kalite her ücrete vatandaşımız alış veriş imkanı buluyor, Rahmet ayı bereket ayı. Ramazan paylaşmaktır. Ramazan, birlik, beraberlik, kardeşliktir. Her daim ramazan başından bugüne kadar, biz bunu doyasıya yaşamaya çalıştık. İlimizi, ilçelerimizi, beldelerimizi, köylerimizi gezdik. Her kesimden insanımıza ulaşmaya çalıştık. Gittiğimiz her yerden güzel ilgi ve alaka gördük. Muhteşem bir kucaklama gördük. Ben bundan dolayı bütün hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum, her daim bizden dualarını eksik etmiyor bizlere desteklerini veriyorlar. Bizde her seferinde her fırsat bulduğumuzda bunu hemşerilerimizle paylaşmaya çalışıyoruz. Sorunları yerinde görüyor, anında çözümler getiriyoruz. Yapmış olduğumuz güzel eserleri görünce mutlu oluyoruz. Eksik olan şeylerin tamamlanması için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. İşte AK Partinin farkı bu milletle beraberiz. Bizi millet kurdu bizi bu noktalara millet getirdi. Bizde milletimiz ile birlikte bu yolculuğa devam ediyoruz. Milletimizin bize göstermiş olduğu istikamette doğru yoldan ayrılmadan halkımızla beraber bunu doyasıya yaşamaya çalışıyoruz. Önemli olan budur. Halk için siyaset yapmak gerekir. Bizim siyasetimizin özünde de bu vardır, halk vardır. İşçisi, köylüsü, esnafı, memuru, fark etmez alevisi, sünnisi, kürdü, türkü fark etmez hepsi bizim insanımızdır. Hepimiz beraberiz, kardeşiz, bu kardeşliği biz bu ramazan’da da, doyasıya yaşadık ve bundan dolayı bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ise, “ Bugün esnaflarımızın durumlarını sıkıntılarını öğrenmek için esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızın yüzü gülüyor işleri iyi gidiyor. Bayrama son sayılı günler kala bir yoğunlaşma meydana gelmiş ciddi anlamda. Adıyaman’da, birlik ve beraberlik var, huzur var. Bu birlik ve beraberliğin yeniden güçlendirilmesi amacıyla esnaflarımızı gezdik. Ramazanın başlamasından bu yana hemen hemen her gün esnafımızla vatandaşlarımızla beraberiz onların dertlerini onların sıkıntılarını dinliyoruz. Ben bu vesile ile tüm İslam aleminin Ramazan Bayramlarını kutluyorum” dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, “ Ramazan ayı dolayısıyla esnaflarımızı gezdik. Tabi bu yıl bayram alışverişleri bu yıl erken başladı ve başlaması iyi oldu. Ciddi anlamda bir hareketlik var ve bu hareketlik her geçen gün daha da hızlanacaktır. İnşallah esnaflarımız beklediği yoğunluğu bulur ve inşallah emekleri boşa gitmez. Ben şimdiden hemşerilerimizin ramazan bayramını kutluyorum” ifadelerinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından Aydın ve beraberindeki heyet daha sonra partililer ile bir araya gelerek zaman geçirdi.
Kaynak: İHA