Bursa'daki Ford Cargo 4s Plazasından Sipariş Teslimatlarına Başlandı

BURSA - Ford Cargo müşterilerine satıştan servise, yedek parçadan ikinci ele tüm hizmetleri aynı çatı altında vermek için kurulan ve Ford'un bu konseptte Türkiye genelinde ilk 4S plazası olan Bursa Ford Trucks Yetkili Satıcısı ve Servisi Erdeğer, siparişleri teslim etmeye başladı.

Erdeğer yetkilileri, Gemlik ilçesinde yurt içi taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren bir nakliye firmasına 3 adet Ford Cargo 1846T otomatik vites çekiciyi, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç'un da yer aldığı törenle teslim etti.

Teslimat törenine, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Kamyon İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay, Kamyon Bölge Müdürü Murat Bakış, Erdeğer Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkerim Erdoğan ve Satış Müdürü Müjdat Aras da katıldı.

Törende, Ali Koç tarafından plaket verilen nakliye firmasının yönetim kurulu başkanı Ayhan Korkmaz, ürün kalitesi, düşük yakıt tüketimi, servis hizmeti ve araç performansından duydukları memnuniyetten dolayı Ford Cargo 1846T çekiciyi tercih ettiklerini bildirdi.

Erdeğer, ikinci teslimatını ise yurt içi taşımacılık alanında faaliyet gösteren Yalova Taşıyıcılar Kooperatifine yaptı. Kooperatif, araç filosuna bir adet Ford Cargo 1838T çekici ekledi.

Ahmet Kınay'ın, kooperatif üyesi Sedat Karaman'a plaket hediye ettiği törende, Murat Bakış, Erdeğer Yönetim Kurulu üyeleri Zeki Erdoğan ve Murat Erdoğan ile Satış Müdürü Müjdat Aras hazır bulundu.

-Ford Cargolar 50 ükeye ihraç ediliyor

Ford Cargolar, 1,1 milyon metrekare alana sahip olan Ford Otosan İnönü Fabrikası'nda üretiliyor.

Yurt içinde 24 yetkili satıcı, yurt dışında 20 distribütör ile müşterilere ulaşılırken Rusya, Türk cumhuriyetleri, doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu'da 50'ye yakın ülkeye ihraç ediliyor.

İnönü'de bin 500 kişinin istihdam edildiği fabrikada, Euro 5 normlarına uygun, çevre dostu Ecotorq motor üretimi de yapılıyor. 7,3 litre ve 9 litre silindir hacminde 260PS/320PS/360PS/380 PS güce sahip motorlar, yüzde 100 Türk iş gücüyle yüzde 100 yerli üretiliyor.

Ford Cargo, yüzde 70 yerlilik oranı ile Türkiye ekonomisine yüksek katma değer sağlıyor.

Kaynak: AA