Chp Gençlik Kolları Seçimlere Hazırlanıyor

İZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanlığı, Ege ve Akdeniz Bölge Örgüt Toplantısı ve 2014 Yerel Yönetimler Hazırlığı Kampı düzenlendi.

Karşıyaka Yamanlar Eğitim ve Merkezi'ndeki kampta konaşan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, toplantının amacının örgütsel sorunlarının yanında yerel seçimlere hazırlık çalışmaları ve genç seçmenlere ulaşmak olduğunu söyledi.

Yıldız, kamp toplantılarının Türkiye genelinde 8 etap olarak yürütüleceğini belirterek, "Kamp 2 gün sürecek. İlk etap toplantısındayız. Bu 2, 3, 4. etaplar halinde devam edecek. Kampta amaç bölgelerdeki siyasi sorunlarını çözümü noktasında CHP Gençlik Kollarının daha aktif ve dayanışma içerisinde olmasını sağlamak. Sahada daha aktif gençlik kolları yapısını bu kamplarda sağlamak" dedi.

Çalışmaların tamamlandığında CHP Gençlik Kolları'nın sokak sokak, mahalle mahalle gezeceğini belirten Yıldız, şöyle devam etti:

"Burada, örgütsel sorunlarımız ile CHP Gençlik Kollarını'nın daha fazla nasıl aktif olabileceğini konuşmanın yanında, yerel seçimler sürecinde sandıklarda ve genç seçmenler üzerinde saha çalışmaları değerlendirilecek. CHP Gençlik Kolları 8 etaplık çalışma bittiğinde, hangi genç seçmenin nerede olduğunun ve genç seçmene temas etme yöntemini kendi arasında istişare ile belirlemiş olacak."

Kampa, 16 ilin Gençlik Kolları Başkanlarının yanı sıra CHP İzmir Milletvekilleri Mustafa Moroğlu ve Musa Çam katıldı.

Kaynak: AA