Beylikdüzü, 30 Ağustos Zafer Bayramı İçin Süslendi

Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığının sembolü olan ve bu yıl 91. kez kutlayacağımız “30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü” için Beylikdüzü sokakları bayrak ve flamalarla süslendi.

Beylikdüzü Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı için ilçe sokaklarını süsledi. Bu sene 91. Yılını kutlanacak Zafer Bayramı için belediye ekiplerince şehrin çeşitli noktalarına bayrak flama ve kutlama pankartları asıldı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da 91’inci yılı kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı için bir kutlama mesajı yayımladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Yusuf Uzun “Milletimizin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğinin bütün dünyaya ilanını ifade eden 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91. yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Tarihi altın sayfalarla dolu yüce milletimiz tek yumruk olarak, 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de büyük bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile ay yıldızlı bayrağımızın gönderden indirilemeyeceğini bütün dünyaya haykırmıştır. Bu aşk ve heyecanla kurulan, kurulduğu günden itibaren hızla yükselen Türkiye Cumhuriyeti’nin daima daha ilerlemesi için birlik ve beraberlik halinde, azimle çalışmamız gerekmektedir. Bu duygularla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile vatan uğruna canlarını feda eden şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; kahraman ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü kutluyorum” dedi.

30 Ağustos Cuma günü Saat 10.00’da Beylikdüzü Belediyesi önünde Atatürk Anıtı’na konulacak Çelenk Koyma Töreni ile başlayacak ilçedeki kutlamalar, saat 10.30’u gösterdiğinde Beylikdüzü Belediye karşısı Çamlık Alanda yapılacak tebrik kabulü ile devam edecek.
Kaynak: İHA