Öğretim Yılına Hazırlanıyor

BİLECİK - Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, kentteki okulların yeni eğitim öğretim yılına hazırlandığını bildirdi.

Başıbüyük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2012-2013 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle bazı okullarda bakım ve onarım çalışmalarının başladığını ve öğrencilerin yeni yılda yenilenmiş okullarda eğitim göreceğini söyledi.

Kentteki 11 okulda bakım ve onarım çalışmalarının başladığını dile getiren Başıbüyük, "İlçemizde 11 okulumuzda bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Bazı okullarımızdaki bu çalışmalar bitti, bazılarında ise yeni eğitim-öğretim yılı başına kadar bitmiş olacak. Bakım onarım çalışmaları kapsamında engelli öğrencilerimiz de düşünülerek, okullara engelli rampaları da eklendi. Öğrencilerimiz pırıl pırıl okullarda eğitime başlayacak" dedi.

Başıbüyük, Bozüyük'e bağlı Cihangazi beldesinde bulunan Cihangazi İlk ve Ortaokulunun, ortaokul kısmının kapatıldığını, buradaki öğrencilerin Dodurga Ortaokuluna taşınacağını, Cihangazi'deki 13 ilköğretim öğrencisinin ise Cihangazi'deki birleştirilmiş sınıfta eğitim göreceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA