5. Uluslararası Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması

YALOVA - 5. Uluslararası Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması'na başvuruların başladığı bildirildi.

Yalova Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireyselliği geliştirmek amacıyla, ödüllü "Tarım ve İnsan" konulu ​​''5. Uluslararası Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması''nın başvuru koşullarının belirlendiği kaydedildi.

Yarışma kapsamında her türlü tarımsal faaliyetler ile hayvancılık, toprak, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köy ve köylüyle ilgili konuların işlenebileceği ifade edildi.

Yarışma, çiftçi-üreticiler, öğrenciler, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı çalışanları ve Denizbank çalışanları olmak üzere 5 kategoride yapılacak.

Denizbank'ın katkılarıyla hazırlanan yarışmada, birinciye 5 bin, ikinciye 4 bin, üçüncüye ise 3 bin lira ödül verileceği, çiftçi-öğrenci ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı çalışanları kategorisi birincilerine de 2'şer bin lira ödül verilileceği bildirildi.

Yarışmaya başvuru koşullarının bakanlığın internet sitesinde yer aldığı ve başvuruların e-posta üzerinden yapılabileceği belirtilen açıklamada, katılımcıların en geç 1 Kasım'a kadar fotoğrafları iletmesi vurgulandı.

Açıklamada, yarışma hakkında detaylı bilginin "www.tariminsan.com, www.tarim.gov.tr ​​ve www.tarimtv.gov.tr" ​​adreslerinden alınabileceği ve yarışmanın sonuçlarının 1 Aralık'ta ilan edileceği kaydedildi.

Kaynak: AA