Yeni Trabzon Valisi'nin Gözyaşları

Valiler kararnamesiyle Amasya’dan, Trabzon’a atanan Vali A.

Yeni Trabzon Valisi'nin Gözyaşları
Celil Öz, ilden ayrılırken gözyaşlarını tutamadı.
Yetkililer, vatandaşlar ve kimsesiz çocuklar tarafından uğurlanan Vali Öz, vedalaştığı vatandaşların yanından bir süre ayrılıp ağladı.
Duygu yoğunluğu yaşadığını belirten Vali Öz, “Bu kalabalık bizi çok duygulandırdı. Bu çocuklar bizi çok duygulandırdı. Ben Allah’a ısmarladık diyorum. Hakkınızı helal edin diyorum” dedi.

Almanya’nın Solingen kentinde 20 yıl önce iki kızı ve torunlarını kundaklama sonrası kaybeden Mevlüde Genç, yolcu etmeye geldiği Vali Öz’ü teselli edip, “Sevgini verdin. Saygını verdin. Değerini verdin. Niye ağlıyorsun. Gülelim” diye konuştu.

AK Parti Amasya Milletvekili Dr. Avni Erdemir, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Ak Parti Amasya İl Başkanı Osman Faik Salman, İl Jandarma Komutanı Ünsal Ağaoğlu, Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, diğer yetkililer, vatandaşlar ve valilik çalışanları tarafından uğurlanan Vali Öz, eşi Rukiye Öz, kızları Mihrişah ve koruyucu aile edindikleri 8 yaşındaki Ayşe ile birlikte makam aracıyla Trabzon’a hareket etti.

Dün akşam onuruna verilen veda yemeğinde beyaz gömleğin üzerine yeşil kravat giyip Amasyaspor’un rengine atıfta bulunan Öz, Trabzon’a giderken de açık mavi gömleğin üzerine bordo renkte kravat taktı.
Kaynak: İHA