Hayırsever Gurbetçiden 2 Adet Tekerlekli Sandalye Yardımı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde ikamet eden aynı zamanda yurt dışında çalışan gurbetçi Sabri Yalçın adlı hayırsever 2 adet tekerlekli sandalye yardımı yaptı.

Hayırsever Gurbetçiden 2 Adet Tekerlekli Sandalye Yardımı
Yurt dışında çalışan Sabri Yalçın ve eşi, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü ve Birlikte Belediye Başkanı Mithat Gülşen’e nezaket ziyaretinde bulundular. Sabri Yalçın, kendilerinin yurt dışında çalıştıklarını ilçenin gün geçtikçe daha yaşanılır bir şehir haline geldiğini vatandaş olarak çok güzel hizmetler aldıklarını dile getirdi. Yalçın, “Sizleri Basından izledik yapmış olduğunuz çalışmalarla birçok engelli vatandaşa araba dağıttınız. Bu çalışmanızla onların hayatlarını kolaylaştırdınız. Bu davranış beni ve eşimi çok memnun etti. Benimde ailemde engelli var. Biz bu duygunun ne kadar memnuniyet verici olduğunu birebir yaşayanlardanız. Bu nedenle Eşimle Ben gücümüz nispetinde yine ilçemiz esnafından almak kaydı ile dört adet engelli arabası aldık. Bunun iki adetini ilçemizdeki huzurevine diğerini Belediyemize teslim etmek istedik. Bu konuda ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada bizlere yardımcı olursanız seviniriz” dedi.

Belediye Başkanı Gülşen; “Bu anlamlı ve duyarlı davranışlarınızdan dolayı İlçem ve Belediyem adına siz değerli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Tabii bizler geçen aylarda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz ve Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği ile ortak yapmış olduğumuz çalışma neticesi 72 vatandaşımıza bu engelli arabadan yararlandırdık. Bunun yanında okunda çok başarılı ve aynı zamanda çok zeki bir kız çocuğumuza da akülü araba kazandırdık. Çok mutlu oldular. Ben buradan sizin gibi duyarlı vatandaşlarımıza ve hemşerilerime sesleniyorum. Bu konuda katkı ve destek sağlayıp bize köprü olma vazifesi düşerse seve seve bu görevi yerine getiririz. Bu nazik ve duyarlı davranışınızdan dolayı sizleri kutluyor, tebrik ve takdirlerimi sunuyorum.” dedi.

Engelsiz bir yaşam dileyerek almış oldukları arabaları Belediyeye teslim ederek ayrıldılar.
Kaynak: İHA