Lüleburgaz’da Silahlı Kavga: 1'i Ağır 2 Yaralı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Evrensekiz beldesinde çıkan silahlı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Lüleburgaz’da Silahlı Kavga: 1'i Ağır 2 Yaralı
Olay, Evrensekiz beldesi göletinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Vezirköprü ilçesinden Lüleburgaz’a inşaatta çalışmaya gelen A.S. (28), S.A. (23), F.M. (32), ve M.M. (28), Evrensekiz göletinde bir süre alkol aldı. Alkolleri biten 4 kişi daha sonra tekrar alkol almak için gölet kenarında bulunan markete gitmek için 55 PG 751 plakalı otomobilleri ile hareket etiler. Markete yaklaştıkları sırada önlerine çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü F.M. yoldaki su birikintisine girdi. Su birikintisinden sıçrayan su gölde balık tutan V.D. (20), M.Ö. (35), E.Ö. (24, M.Ö. (29) ve A.K. (27) üzerine geldi.

Bunun üzerine balık tutanlar suyun sıçraması ile otomobildeki kişilere tepki gösterdi. Sözlü tartışmaya giren iki grubun, tartışması alevlendi. Otomobilden inen şahıslar ilk olarak sopalar ile V.D. ve M.Ö.(35)’yü darp etti.
Kavganın büyümesi sonrası otomobilde bulunan S.A. ruhsatsız silahı ile iki el ateş etti.

Silahtan çıkan kurşunlardan biri M.Ö.’nün sağ bacağına, diğeri ise A.K.’nin karın boşluğuna isabet etti.
Devlet hastanesi acil servisine kendi imkanları ile gelen yaralılar tedavi altına alındılar. Yaralılardan M.Ö. Edirne Tıp Fakültesine sevk edilirken, A.K. ise ameliyata alındı

A.K.’nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

ŞÜPHELİLER LÜLEBURGAZ’DA YAKALANDI
Yaşanan olayın ardından şüpheliler otomobilleri ile olay yerinden uzaklaşan şüpheliler, Lüleburgaz'da İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri tarafından yakalandılar.

Şüpheliler göz altına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak: İHA