Eski Milli Futbolcular, Gösteri Maçında Karşılaştı

KARABÜK - Eski milli futbolcular Tanju Çolak, Savaş Demiral ve Erdi Demir ile yerel yöneticiler, Yenice ilçesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in de teknik direktörlük yaptığı gösteri maçında karşılaştı.

Şahin, "20. Zümrüt Yenice Kültür ve Sanat Festivali" etkinlikleri kapsamında hizmete alınan sentetik çim sahada düzenlenen törende, Karabük'e spor alanında birçok yatırımın yapıldığını, her ilçede kapalı spor salonu ve sentetik çim sahaların hizmete girdiğini söyledi.

Karabük'ün her alanda geliştiğini ve vatandaşların bu sayede geleceğe güvenle baktığını ifade eden Şahin, "Seçim çalışmaları sırasında buraya saha yapacağımıza dair söz vermiştik. Bu sözümüzü yerine getirdik. Bize Avrupa gol kralımız Tanju Çolak ve eski milli futbolcu arkadaşları destek verdi. Bugün açılışını yapıyoruz. Bu tesislerde gençlerimiz yetişecek. Gençlerimiz çalışma imkanı bulup ülkemizi dünyaya temsil edecek" dedi.

Daha sonra teknik direktörlüğünü Şahin, kaptanlığını Çolak'ın yaptığı takım ile antrenörlüğünü AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci'nin yaptığı Yenicespor karması arasında gösteri maçı gerçekleştirildi.

Şahin'in takımı, karşılaşmayı 5-3 kazandı. Karşılaşmada Çolak 2 gol atmayı başardı.

Çolak, maç sonrası Şahin'e Avrupa gol kralı olduğu dönemde aldığını belirttiği altın kramponlarını hediye etti. Kramponları alan Şahin, bunun kendisi için çok büyük bir onur olduğunu, kramponları Yenice Belediyesinin en güzel yerinde muhafaza edeceklerini kaydetti.

Festival kapsamında Yenice çevre yolunun açılışı da yapıldı.

Festival kapsamında düzenlenen etkinliklere Karabük Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar da katıldı.

Kaynak: AA