Yolcu Otobüsü Tır İle Çarpıştı: 1 Ölü, 36 Yaralı

Çankırı'da bir yolcu otobüsünün TIR’a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 36 kişi de yaralandı.

Yolcu Otobüsü Tır İle Çarpıştı: 1 Ölü, 36 Yaralı
Alınan bilgilere göre kaza, D-100 karayolunda Kurşunlu ilçesi yakınlarında meydana geldi. Samsun’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Erhan Ç. idaresindeki 34 BM 280 plakalı yolcu otobüsü, aynı yönde seyir halinde olan 19 HP 076 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kazada otobüsteki yolculardan İbrahim Kalay (57) hayatını kaybederken, 36 kişi de yaralandı. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edilirken, otobüste sıkışan bazı yolcular itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, kazada yaralanan 36 kişinin tedavilerinin yapılarak taburcu edildiğini, 2 yaralının da Ankara'daki bir hastaneye sevk edildiğini söyledi.

Kazada hayatını kaybeden İbrahim Kalay'ın cenazesinin memleketi Kütahya'ya gönderildiğini ifade eden Vali Özcan, Samet Tuğrul (22) ve Abdullah Savaş Sağlam (11) isimli 2 yaralının da Çankırı Devlet Hastanesi'nde tedavilerine devam edildiğini kaydetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade eden Vali Özcan, talihsiz kazada hayatını kaybeden Kalay'a Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.
Kaynak: İHA