Ortaca’nın Yeni Emniyet Müdürü Aşık Görevine Başladı

Ortaca İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçıkçı’nın Mardin İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürü olarak atanmasından sonra bu göreve atanan Marmaris Polisevi Müdürü Hakan Aşık yeni görevine başladı.

Ortaca’nın Yeni Emniyet Müdürü Aşık Görevine Başladı
Ortaca Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Emniyet Müdürü Hakan Aşık; yaptığı açıklamada; “Polisin başarılı olabilmesi için, halkla sürekli iletişim halinde olması gerektiğini biliyoruz. İlçemizde daha önce görev yapmış bulunan Selami Bıçakçı Müdürümüz ve Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü Personelimizin üstün gayretli çalışma ve yoğun çabaları ile sağladığı mevcut huzurun sürdürülebilmesi için tüm ekip arkadaşlarımla üzerimize düşen görevleri eksiksiz yerine getireceğiz. Benim isteğim vatandaşlarımızın şüpheli durumlarda mutlaka 155 Polis İmdat hattını aramaları olacaktır. Halkımız her konuda bizden yardım isteyebilir. Ortaca sahip olduğu değerleriyle önemli bir yer. Burada görev yapmaktan dolayı mutlu olacağım.”dedi.

HAKAN AŞIK KİMDİR?
Yeni Emniyet Müdürü Hakan Aşık; 1971 yılında Uşak’ta dünyaya geldi. İlk ve Orta Öğrenimimi Uşak’ta tamamladıktan sonra, 1989 yılında İzmir Polis Koleji, 1995 yılında da Polis Akademisi ve Gazi Üniversitesi İngiliz Dili Eğitiminden mezun oldu. 1995-2003 yılları arasında Emniyet Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler Daire Başkanlığı, 2003-2010 yılları arasında Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaptı. 2010 yılında Muğla’nın Milas İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2012-2013 yılları arasında Marmaris Polis Evi Şube Müdürü görev yaptıktan sonra 2013 Temmuz Ayında İl içi yapılan atamalar iye Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüne atandı. Bosna-Hersek ve Afrika- Liberya’da Birleşmiş Milletler Polis Barış Gücü’nde Polis Danışmanı görevlerinde bulunan Emniyet Müdürü Hakan Aşık Evli ve 2 çocuk babasıdır.
Kaynak: İHA