Keçiören Belidiye Başkanı Mustafa Ak: “estetik ve Şık Bir Keçiören İçin Çalışıyoruz”

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yerel yönetimlerin kentin dokusuna uygun ve kent estetiğini bozmayacak şekilde yatırım yapmalarının büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Çünkü inşa edilen birçok eser yıllarca o bölgeye hizmet veriyor.

Keçiören Belidiye Başkanı Mustafa Ak: “estetik ve Şık Bir Keçiören İçin Çalışıyoruz”
Biz bu konuda ince eleyip sık dokuyoruz” diye konuştu.

Keçiören Belediye Başkanı Ak, kent estetiğinin büyük önem taşıdığını belirterek, “Yatırım yapıyor, çeşitli konularda ihtiyaca yönelik alanlar inşa ediyorsunuz. Bunlar kalıcı şeyler. İşte bu noktada inşa ettiğiniz şeyin kent estetiği ile uyumu son derece büyük önem arz ediyor. Neticede bu tür hizmetler yıllarca o ilçede varlığını sürdüren hizmetlerdir” dedi.

“İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ”
Keçiören Belediyesi olarak yatırım yaparken ince eleyip sık dokuduklarını anlatan Başkan Ak, “Her kentin kendine özgü bir dokusu vardır. Keçiörenimizin de estetik ve şık bir görünümde olması icap eder. Parkları, bahçeleri, göletleri ile çok güzel bir Keçiören olsun istiyoruz. Bu durum, ilçe belediye başkanlarına büyük ödevler yüklemiştir. Bu düşünce paralelinde ilçenizin yapacağı veya inşa edeceği değerler daha da çok önem kazandı. Bu yatırımlarımızı yaparken kent estetiğini korumak, daha da güzelleştirmek önceliğimiz olmalıdır” şeklinde konuştu.

Modern kentlerin çevre düzenlemelerinin büyük önem taşıdığını da belirten Keçiören Belediye Başkanı Ak şunları söyledi:
“İnsanlar için en önemli konuların başında sağlık gelmektedir. Sağlıklı olmanın yolu da sağlıklı ve temiz bir çevreden geçer. Keçiören Belediyesi olarak parklarımızı, bahçelerimizi, nefes alma alanlarımızı her daim temiz tutmak için azami gayret sarf ediyoruz. Bunu yaparken geleceğin nesilleri için sosyal sorumluluk projelerini yaşama geçirip onların da bu bilinç ile hareket etmelerini sağlamak adına ‘Çevre Gönüllüleri’ gibi birçok eğitim faaliyeti düzenliyoruz. Kısaca inşa ederken estetiğe büyük önem veriyor, revizyon ve genel bakım anlamında hassas davranıyoruz. Çevre Çiçekleri Hareketi ile Çevre Müfettişleri yetiştirip geleceğe yatırım yapıyoruz.”
Kaynak: İHA