Ak Parti'nin Kuruluşunun 12. Yıl Dönümü

ANTALYA - AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, "Türkiye siyasetinde ezberleri bozan kaybolan siyasi imajı tekrar inşa eden ve millet üzerindeki her türlü vesayeti ortadan kaldıran partimizin 12. kuruluş yıl dönümü ülkemize ve milletimize hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Manavgat ilçe teşkilatı tarafından bir restoranda tören düzenlendi.

AK Parti İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, belde belediye başkanları, ilçe, kadın ve gençlik kolları ile partililerin katıldığı törende, Türkiye'nin 3 Kasım 2002 öncesinde her alanda darboğazdan geçtiğini belirterek, "AK Parti iktidarı döneminde IMF'e olan 25 milyar dolar borç ödenerek, bu fona 5 milyar dolar borç verir konuma gelinmiştir" dedi.

Merkez Bankası'nın rezervinin 27 milyar dolardan 125 milyar dolara yükseldiğini anlatan Mekteplioğlu, "2002'de 36 milyar dolar olan ihracat, 150 milyar doları geçmiştir. TOKİ vasıtasıyla 100 TL'lik taksitlerler 20 yıl vadeli 600 bin aile ev sahibi olmuştur" diye konuştu.

Türkiye'de, Cumhuriyet tarihi boyunca 6 bin 100 kilometre bölünmüş yol yapıldığına dikkati çeken Mekteplioğlu, 11 yıllık iktidarları döneminde bunun 21 bin 990 kilometreye çıkıldığını kaydetti.

Mekteplioğlu, 12 yıllık süreçte partilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Kaynak: AA