Tayyar'ın tweeti Sarıgül'ü çıldırtacak

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü fena ti'ye aldı.

Tayyar'ın tweeti Sarıgül'ü çıldırtacak
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün CHP 'ye katılacağı yönündeki iddialara bir yenisi daha eklendi. Sabah Gazetesi yazarı Sevilay Yükselir bugünkü yazısında Mustafa Sarıgül 'ün İzmir'in kurtuluşu olan 9 Eylül'de CHP 'ye katılacağını iddia etti.

'İŞ BİTMİŞTİR ARTIK'

“Sarıgül CHP'ye katılıyor” diye yazan Yükselir, 'Nerdennnn biliyorsunnnn?' falan demeyin şimdi! Biliyorum işte! Üzümünü yiyin, bağını sormayın! Şu kadar söyleyeyim kaynağım bu bilgiyi bizzat Kılıçdaroğlu'ndan duyduğunu aktardı. Anlaşmayla ilgili detayları da verdi. O nedenle benden söylemesi aldırış etmeyin artık bundan sonra yazılıp çizilenlere. Aldanmayın; 'CHP Sarıgül'ü istemiyor. KıIıçdaroğlu ona koltuğunu kaptırmamak için yan çiziyor' falan dedikodularına. İş bitmiş artık! El sıkışılmış,'çak'lar yapılmış!” ifadelerini kullandı.

'23 NİSAN'DA BAŞKANLIK KOLTUĞUNA OTURSUN'

İşte Ankara kulislerini hareketlendiren bu iddia ardından ise AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar 'dan çok konuşulacak bir yorum geldi. Yükselir 'in kulis bilgilerini Twitter 'dan yorumlayan Tayyar “Sevilay'a göre Sarıgül İzmir'in kurtuluş günü 9 Eylül'de CHP'ye katılıyormuş! Biraz beklese 23 Nisan'da başbakanlık koltuğuna otursa.” diye yazdı.

İşte Şamil Tayyar'ın o tweeti:

Tayyar'ın tweeti Sarıgül'ü çıldırtacak