Alay Komutanı Albay Eren, Başkan Palta'ya Veda Ziyaretinde Bulundu

AKSARAY - Aksaray İl Jandarma Alay Komutanı Albay Erdal Eren, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta'ya veda ziyaretinde bulundu.

Aksaray'da 3 yıldır görevini sürdüren İl Jandarma Alay Komutanı Albay Erdal Eren, görev süresinin dolması ve Ankara'ya atanması nedeniyle, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta'ya veda ziyaretinde bulundu.

Eren, ziyarette yaptığı açıklamada, görev süresinini çok hızlı ama bir hayli güzel geçtiğini dile getirerek, bu süre zarfından yanında olan herkese teşekkür etti.

"Sayın başkanımızı başka bir birimin amiri, bir belediye başkanı gibi değil, bir dost gibi gördüm" diyen Eren, "Hep gönlümüz birdi. Bu 3 yıllık süre içerisinde kendi açımdan hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bir dediğimiz iki olmadı bu makamda. İyi bir dost kazandım. Aksaray'ın çoğu ile dostum ama belediye başkanımızla kişisel olarak da benim şahsımdaki yeri çok farklı. Bundan sonra da kendisi ile dostluğumuz sonuna kadar devam edecektir" diye konuştu.

Palta ise Eren ile görev yaptığı süre içinde çok iyi hizmetler yaptıklarını ve çok iyi dost olduklarını ifade ederek, "Ben komutanıma öncelikle tabii ki böyle bir nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisinin söylemiş olduğu sözlerden dolayı ayriyeten bir teşekkür ediyorum. Ama hakikaten özellikle bahsetmiş olduğu bu dostluk süreci ile ilgili bende aynen bütün duygularımla katılıyorum" dedi.

Kaynak: AA